Nyt køkken eller renovering af det gamle? Vi hjælper dig

​Professionel køkkenmontering og køkkenrenovering

Er du træt af de gamle og nedslidte køkkenlåger, der allerede sad i køkkenet, dengang du købte boligen, og kunne du tænke dig at skifte de gamle køkkenskabe ud med smarte og funktionelle skuffer?

​Ønsker du at få skiftet de gamle køkkenbordplader ud med nogle nye, moderne og mere praktiske bordplader, eller er drømmen en stor og funktionel køkkenø, der kan blive familiens samlingspunkt i køkkenet?

​Uanset om du drømmer om at få monteret et helt nyt køkken, eller om du bare godt kunne tænke dig at få renoveret det gamle, så er du kommet til det helt rette sted. Hos Tømrer- og Snedkerfirmaet PEF står vi klar til at hjælpe dig med både køkkenmontering såvel som køkkenrenovering alt afhængigt af, hvad du ønsker, og hvad dit budget er til.

​Vi renoverer og monterer nye køkkener for kunder i Hvidovre, Glostrup, Brøndby og flere andre omkringliggende områder, og vi kommer også gerne en tur ud forbi dig.

Lad os hjælpe dig med at udleve din køkkendrøm

Køkkenet er for mange det sted, hvor familien samles – både om morgenen og om aftenen. Samtidig er det også en arbejdsplads for den, der står og skal lave mad hver dag. Det er derfor utroligt vigtigt, at det lever op til alle familiens krav og behov i forhold til både:

  • ​Størrelse
  • Opbevaringsplads
  • Udseende
  • Belysning
  • Funktionalitet​

Synes du ikke, at dit nuværende køkken lever op til dine ønsker? Så er vi klar til at hjælpe dig med at udleve din køkkendrøm.

Vi har igennem de sidste +35 år hjulpet mange private boligejere og boligforeninger med at realisere køkkendrømmene, så vi ved, hvad der skal til for at sikre et flot og tilfredsstillende resultat.

Hvad koster et nyt køkken?

Der kan være meget stor forskel på, hvor meget det koster at få monteret et helt nyt køkken. Det kommer blandt andet an på:

  • ​Om vi skal ombygge eller udvide køkkenet
  • Hvilket køkken du vælger
  • Hvor stort køkkenet er/skal være​

Hvis du blot ønsker at ændre køkkenets udseende, kan det være et billigt alternativ blot at foretage en køkkenrenovering, hvor vi for eksempel udskifter låger, greb og bordplader.

​Vi har et fast samarbejde med HTH

Vi har i mange år haft et fast samarbejde med HTH, som fremstiller moderne og funktionelle køkkener i højeste kvalitet.

​Hvis du kunne tænke dig at få et nyt køkken fra HTH monteret, så skal du bare tage kontakt til os. Så hjælper vi dig videre i processen i forhold til at vælge det helt rigtige køkken, der matcher alle dine ønsker og behov.

​Der er mange fordele ved en køkkenrenovering

Med en køkkenrenovering eller en montering af et helt nyt køkken har du mulighed for helt selv at bestemme, hvordan køkkenet skal indrettes, så det passer til din madlavning. Du tilbringer sikkert mange timer i køkkenet om ugen, og derfor skal det selvfølgelig kunne passe 100 % til din arbejdsgang i forbindelse med madlavningen.

​Mange har også et ønske om plads til resten af familien, så madlavningen bliver til et familieprojekt eller en stund, hvor man kan hygge sig sammen. Børnene kan for eksempel sidde og lave lektier, mens mor eller far står og kokkererer.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på dit køkkenprojekt

Uanset hvilken køkkendrøm du har, så kan vi hjælpe dig med at komme i mål med projektet. Vi sidder også klar til at besvare de spørgsmål, du måtte have.

​Hvis du vil høre mere om priser og muligheder, hvis du har spørgsmål, eller hvis du vil indhente et uforpligtende tilbud, så skal du bare ringe til os på telefon (+45) 36 77 05 77 eller skrive til vores e-mail pef@pef.dk.

​Vores erfarne tømrer hjælper dig også gerne med montering af nye vinduer, eller hvis du drømmer om at få et nyt gulv.