Få mere plads med et nyt køkken

Drømmer du om at få monteret et nyt køkken, og bor du nær Hvidovre, Glostrup, Brøndby eller omegn? Så er du det helt rigtige sted.

Køkkenet er det sted, hvor familien samles – både om morgenen og om aftenen. Det skal derfor også leve op til alle dine krav og behov i forhold til størrelse, opbevaringsplads og udseende.

Synes du ikke, at dit nuværende køkken lever op til dine ønsker? Så er vi hos Tømrer- & Snedkerfirmaet PEF klar til at hjælpe dig med at udleve din køkkendrøm.

Vi har igennem de sidste +30 år hjulpet mange private boligejere og boligforeninger med at realisere køkkendrømmene – og vi har i mange år haft et fast samarbejde med HTH. Kunne du tænke dig at få et nyt køkken fra HTH monteret? Så skal du bare kontakte os.

Få tilbud på nyt køkken

Der er mange fordele ved køkkenrenovering

Med køkkenrenovering eller montering af nyt køkken kan du helt selv bestemme, hvordan det skal indrettes, så det passer til din madlavning. Det skal kunne passe 100 % til din arbejdsgang i køkkenet.

Mange har også et ønske om plads til resten af familien, så madlavningen bliver et familieprojekt eller en stund, hvor man kan hygge sig sammen.

Nyt køkken monteret i Brøndby

Få et godt tilbud på et nyt køkken

Uanset hvilken køkkendrøm du har, kan vi hjælpe dig med at komme i mål med projektet.

Vi sidder også klar til at besvare de spørgsmål, du måtte have – for eksempel hvis du sidder og tænker: ”Hvad koster et nyt køkken?

Hvis du vil høre mere om priser og muligheder, skal du bare ringe til os på telefon 36 77 05 77 eller skrive til vores e-mail pef@pef.dk.

Ring til os
Skriv til os