Nye vinduer og døre specialfremstilles

Er det blevet tid til at få monteret nye vinduer eller døre? Så står vi hos Tømrer- & Snedkerfirmaet PEF klar til at hjælpe dig.

Vi har base i Hvidovre, men udfører også udskiftning af døre og vinduer hos kunder i Glostrup, Brøndby og mange andre steder. Vi hjælper både private kunder, boligforeninger og erhvervskunder.

Vi har i mere end tre årtier leveret og installeret kvalitetsprodukter fra Outrup. Vi har også vores eget maskinsnedkeri, hvor vi kan specialfremstille nye døre og vinduer.

Udskiftning af vinduer og døre er hos os derfor en gennemprøvet proces, som bliver udført til minimal gene for dig som kunde.

Få tilbud på nye døre & vinduer

Hvilke fordele er der ved udskiftning af vinduer og døre?

Der er mange fordele ved at få udskiftet gamle og utætte vinduer og døre. Først og fremmest har du mulighed for at opnå store besparelser på din varmeregning ved at få monteret nye vinduer og døre, der er 100 % tætte.

Samtidigt undgår du træk og kolde vægge fra dine nuværende utætte vinduer og/eller døre.

En anden fordel ved at udskifte de gamle vinduer og døre er, at du kan få mere lys ind i din bolig ved at få større vinduespartier eller døre med vinduer.

nye vinduer og døre i hvidovre

Vi kan uden problemer specialfremstille dine nye vinduer og døre. For dig betyder det, at du kan få dem præcis som du vil have – så de passer til din bolig.

Få en pris på montering af nye vinduer eller døre

Sidder du med tanker som: ”Hvad koster nye vinduer?” eller ”Hvor lang tid tager montering af døre?” – så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi sidder klar til at besvare alle de spørgsmål du måtte have til priser, materialer og meget mere.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på nye vinduer eller døre på telefon 36 77 05 77 eller e-mail pef@pef.dk.

Ring til os
Skriv til os