Nye vinduer og døre specialfremstilles

​Montering af døre og vinduer efter mål

Trækker det ind med kold luft gennem dine vinduer eller døre, og er det således blevet tid til at få monteret nye vinduer eller døre i dit hjem? Hvis du leder efter en erfaren tømrer, der kan hjælpe dig med udskiftningen, så står vi hos Tømrer- & Snedkerfirmaet PEF klar til at hjælpe dig.

​Vi har base i Hvidovre, hvorfra vi varetager mange udskiftninger af både døre og vinduer efter mål for kunder i vores eget lokalområde, men vi udfører også udskiftning af døre og vinduer hos kunder i Glostrup, Brøndby og mange andre steder. Her hjælper vi både private kunder, boligforeninger og erhvervskunder med at få isat nye vinduer eller døre i bygningen.

​Montering af kvalitetsprodukter fra Outrup

Vi har i mere end tre årtier leveret og installeret kvalitetsprodukter fra Outrup. Vi har også vores eget maskinsnedkeri, hvor vi kan specialfremstille nye døre og vinduer, hvis det er det, der er behov for.

​Udskiftning af vinduer og døre er hos os med andre ord en gennemprøvet proces, som bliver udført til minimal gene for dig som kunde.

Hvilke fordele er der ved at få monteret nye vinduer og døre?

Der er mange fordele ved at få udskiftet gamle og utætte vinduer og døre med nogle nye. Først og fremmest har du mulighed for at opnå store besparelser på din varmeregning ved at få monteret nye vinduer og døre, der er 100 % tætte.

​Samtidig undgår du træk og kolde vægge, som du måske har været vant til fra dine nuværende utætte vinduer og/eller døre.

​Ved at have tætte vinduer og døre minimerer du samtidig også din egen CO2-udledning, da du kan nøjes med at varme mindre op.

​En anden fordel ved at udskifte de gamle vinduer og døre er, at du kan få mere lys ind i din bolig ved at få større vinduespartier eller døre med vinduer.

​Vi kan uden problemer specialfremstille dine nye vinduer og døre. For dig betyder det, at du kan få dem, præcis som du gerne vil have – og så passer de til din bolig både i forhold til størrelse og udseende.

​For at opsummere får du alt i alt følgende 4 fordele ved at udskifte dine gamle og utætte vinduer eller døre med nogle nye og tætte af slagsen:

  1. ​Du kan opnå store besparelser på din varmeregning
  2. Du kan undgå træk og kulde
  3. Du kan minimere din egen CO2-udledning
  4. Du kan få mere lys ind i din bolig

​Hvad koster udskiftning af vinduer?

Der er mange forskellige faktorer, der spiller ind, når der skal beregnes en pris på udskiftning af vinduer såvel som døre. Her kan blandt andet nævnes:

  • ​Hvor mange vinduer og/eller døre du skal have udskiftet
  • Om vi skal specialfremstille vinduerne eller dørene
  • Om de nye vinduer og døre skal være større end de gamle
  • Hvor meget du ønsker at vedligeholde dine nye døre og vinduer
  • Om vi i samme omgang også skal foretage en udskiftning af indvendige døre​

Kontakt os og indhent et tilbud på montering af nye vinduer eller døre

Du må endelig ikke tøve med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål i forbindelse med montering af vinduer eller døre, eller hvis du har brug for yderligere information. Vi sidder klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have i forhold til materialer, priser eller lignende.

​Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig på montering af nye vinduer eller døre, hvis du ønsker det. Du skal bare ringe til os på telefon (+45) 36 77 05 77 eller skrive til vores e-mail pef@pef.dk.

​Vi kan desuden også hjælpe med montering af et nyt køkken eller nye gulve.